Knuffelwuff zachte verstelbare echt lederen hondenriem Arcadia
Kleur
Maat
vanaf 29,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Bij de halsband Arcadia vind je bij Knuffelwuff ook de passende hondenlijn. Net zoals de halsband bekoort de hondenlijn met zijn opvallende look. Het donkerbruine leer samen met het op de binnenkant van de lijn ingewerkte, lichtbruine leren oppervlak maakt er een echte blikvanger van! De witte naden dragen er eveneens toe bij dat deze lijn een absoluut hoogwaardige indruk maakt.

Dankzij het gebruik van bijzonder hoogwaardig en bestendig runderleer ligt de Arcadia-hondenlijn niet alleen aangenaam in de hand, maar biedt hij ook een heel goed draagcomfort voor zowel grote als kleine honden.

Zeker als je een onstuimige hond aan je zijde hebt, kan het af en toe gebeuren dat deze eens te wild te keer gaat. Iedereen die dat als eens heeft voorgehad, weet hoe blij men in zulke situaties is met een zacht in de hand liggende lijn. Maar wat heb ik aan de beste lijn, als de karabijnhaak in het slechtste geval faalt? Met de hondenlijn Arcadia hoef je je in geen geval zorgen te maken. De metalen onderdelen zien er niet alleen bijzonder verfijnd uit, ze zijn vooral enorm veilig, zodat je erop kunt vertrouwen dat je hond te allen tijde optimaal beveiligd is.

Lijnen worden dagelijks gebruikt en op de proef gesteld. Daarbij is het bijna onmogelijk ze steeds schoon te houden. Ook dat is met deze lijn geen probleem. Door zacht afborstelen of afvegen kun je het aanwezige vuil heel gemakkelijk verwijderen.

Ben je op zoek naar een lijn die je voor verschillende toepassingen kunt gebruiken? Ook hier kan de hondenlijn Arcadia je van pas komen. Aangezien hij versteld kan worden op drie verschillende lengtes, kun je zelf beslissen hoeveel loopvrijheid je je hond geeft. Vooral in straten met veel verkeer is dit zinvol. Want ook een hond die gewoonlijk mooi naast jou loopt, kan door het verkeerslawaai schrikken en iets onverwachts doen.

Met de elegante en duurzame hondenlijn Arcadia zullen jij en je harige rakker veel plezier hebben - beloofd!

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN