ONZE MOTIVATIE

We leven in een hectische wereld, staan voortdurend onder tijdsdruk en verliezen vaak de kleine dingen van het leven uit het oog. Rust en ontspanning zijn voor vele mensen vreemde woorden op de weg naar persoonlijk, meestal heel ambitieuze doelen.

Maar dan komt er een hond in jouw leven en merk je, waarop het echt aankomt. Opeens merk je weer hoe mooi onze natuur is en hoeveel rust en ontspanning hij kan doorgeven, als je er maar voor open staat. Een hond toont je hoe gemakkelijk het leven kan zijn en infecteert je met zijn levenslust.

Om jullie gemeenschappelijk leven als mens-hondteam te ondersteunen zet het team van Knuffelwuff zich er steeds voor in producten te ontwikkelen die jullie leven samen vervolmaken. Zo vind je hier hoogwaardige lijnen, halsbanden en harnassen, zodat je hond wanneer het erop aankomt, steeds goed beveiligd is, zonder zich daarbij beperkt of slecht te voelen. Bovendien biedt Knuffelwuff je een aanbod aan uitgekozen speelgoed voor je hond dat lang zal meegaan. Heb je tijdens het wandelen al eens met je hond gespeeld? Dat bevordert niet alleen de band, het is daarnaast heel leuk zelf volledig op te gaan in de wandeling in plaats van alleen maar "mee te lopen".

Onze producten dienen om het dagelijkse leven van jou en je hond te verfraaien en je er ook toe aan te zetten met volle teugen te genieten van de kleine dingen des levens. Door onze eersteklas outdoorkleding bestaan er voortaan ook geen uitvluchten meer bij slecht weer. Concentreer je, met behulp van onze producten, bewust op je beste vriend en merk hoe je levenskwaliteit verbetert en de momenten samen je nieuwe kracht geven voor grote taken.


Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN