Over ons

Knuffelwuff: Merk met kwaliteit ontmoet hond met bijzondere behoeften

Het is zover. Je nieuwe beste vriend komt bij je wonen. Maar eerst nog wat in een basisuitrusting investeren. En dan rijst de vraag naar een geschikt hondenbed. Comfortabel en van hoge kwaliteit moet het zijn, voldoende ruimte bieden, een toevluchtsoord voor je hond zijn en bovendien ook nog bij de rest van het interieur passen. Wij van Knuffelwuff zien het als onze missie om voor elk mens-hond-team een passend hondenbed te ontwikkelen.

Heeft je hond bijzondere behoeften als gevolg van gewrichtsaandoeningen en daarom een speciale ondergrond nodig? Geen probleem, bij Knuffelwuff vind je een ruime keuze aan uitstekende orthopedische ligplaatsen! Wanneer je trouwe viervoeter, zoals het bij hem past, graag in “holen” ligt en zich daar heel lekker voelt, past een hondengrot van Knuffelwuff bij jullie.

De viervoetige helft van het mens-hond-team krijgt zo de beste zorg, maar wat met de tweevoeter? Je kunt uit een hele reeks hondenbedden tussen verschillende kleuren, ontwerpen en materialen kiezen, zodat het nieuwe hondenbed ook heel zeker in jouw interieur past. Bovendien zijn voor bijna alle bedden ook andere overtrekken verkrijgbaar, zodat niets een verandering van omgeving in de weg staat! Onze hondenbedden zijn niet alleen stijlvol, maar hebben ook een zeer hoge kwaliteit en zijn dus duurzaam. Als je je hond en jezelf iets speciaals wilt bieden, zit je hier goed en profiteer je van onze uitstekende kwaliteit.

Kleding voor het baasje

Een hond is een verrijking, dat zal elke hondeneigenaar meteen bevestigen. Maar een hond betekent ook veel werk. Want Max moet niet alleen uitgelaten worden als het zonnetje schijnt en bij aangename temperaturen. Nee, ook tijdens regenbuien en stormbuien willen onze honden naar buiten.

Met onze nieuwe outdoor-kleding ben je nu altijd goed uitgerust, tijdens alle weersomstandigheden. Maar hoe verschilt ons assortiment van conventionele outdoor-kleding? Bij het uitlaten van de hond moet alles mee: hondensnoepjes, hondenpoepzakjes, clicker, sleutels, mobieltje, misschien nog een speeltje of een apporteer dummy? En al deze dingen moeten ook een plaatsje krijgen.

De jassen en vesten van Knuffelwuff bieden innovatieve ideeën zoals bijvoorbeeld veel handige zakken voor het baasje, zodat de belangrijkste dingen snel toegankelijk opgeborgen kunnen worden en je je handen vrij hebt voor je trouwe vriend. Daarbij komt dan nog het robuuste, weerbestendige materiaal, dat ook droog en warm houdt bij wandelingen in minder zonnig weer. Overtuig je van onze nieuwe outdoor-collectie en maak van jullie wandelingen samen een echte belevenis!

Innovatief en kwalitatief: Producten van Knuffelwuff

De kwalitatieve en innovatieve hondenbedden van Knuffelwuff bestaan inmiddels sinds 2011, maar ze zijn maar een deel van ons assortiment. De groeiende vraag van klanten was onze drijfveer om ook andere producten te ontwikkelen. Zo ontstonden hondenhalsbanden uit echt leer, die gemakkelijk in het onderhoud en toch robuust zijn. Ook halsbanden uit textiel zijn bij ons verkrijgbaar en voldoen samen met de verschillende hondenlijnen aan de strenge voorwaarden van hondenhouders en honden.

Omdat een hond van de wereld vandaag veel vaker onderweg is als vroeger, behoren ook de accessoires voor in de auto tot ons veelzijdig assortiment. Voor de voorstoelen en achterbank of voor de kofferbak: Knuffelwuff heeft voor elke transportsituatie een passende accessoire. Zo wordt de veiligheid van hond en inzittenden van het voertuig ook in probleemsituaties gegarandeerd.

Het leven is een spel

Omdat de meeste honden geen vaste taak meer hebben en niet meer moeten waken, hebben ze een nieuwe bezigheid nodig, want ze willen lichamelijk en geestelijk bezig zijn. Daarom biedt Knuffelwuff intussen ook verschillende speeltjes aan, die enerzijds als werpspeelgoed voor het klassieke apporteren geschikt zijn en anderzijds als begeleider tijdens de nacht dienen. Veel honden voelen zich minder alleen, als het dierbare knuffeldier ook op het hondenbed ligt. Zo kunnen ze het ook een poosje zonder het baasje uithouden!


Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN