ONZE BELOFTE

Voor je lieveling wil je natuurlijk alleen het beste. En alleen het beste is goed genoeg. Om je hond aan een betere gezondheid, een glanzende vacht en sterke botten te helpen geef je hem kwalitatief hoogwaardig voer. Van droogvoer tot natvoer en BARF - het aanbod voor je hond is grenzeloos! Maar een goede, evenwichtige voeding alleen volstaat niet om je hond een mooi leven te garanderen. Je legt met je hond elke dag heel wat meters af op jullie wandelingen samen. Volgens de wet mag je hond echter niet overal zonder lijn lopen, waardoor hij op de wandeling een halsband of harnas draagt en jij een lijn bij je hebt. Net bij halsbanden, harnassen en lijnen spelen een hoge kwaliteit en duurzaamheid een centrale rol.

Ook op het gebied van hondenspeelgoed mogen er geen verborgen risico’s zijn en het moet ook bestand zijn tegen heel onstuimige en wilde honden. Na een lange, spannende dag heeft hij een knus hondenbed nodig, waarin hij de gebeurtenissen van de afgelopen dag kan verwerken. Knuffelwuff biedt jou en je hond een grote keuze aan kwalitatief hoogwaardige toevluchtsoorden die zich perfect aanpassen aan de behoeften van je trouwe vriend.

Het welzijn en de gezondheid van je dier hebben voor het team van Knuffelwuff de hoogste prioriteit. Een goede kwaliteit en stevigheid garanderen elk mens-hondteam veel plezier en talrijke mooie momenten. Tegelijkertijd hoeven goede en hoogwaardige accessoires voor honden niet altijd duur te zijn.

In onze winkel vind je een groot assortiment aan goedkope hondenbedden, voordelige halsbanden en veel meer, die je met hun eersteklas kwaliteit zullen overtuigen. De zorg voor onze vierpotige metgezellen ligt ons na aan het hart


Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN