DIERENLIEFHEBBERS

De aanwezigheid van dieren heeft onmiddellijk positieve effecten op de bezitter. De meeste mensen, die een dier in huis hebben, spreken vol enthousiasme over de rustgevende en weldoende sfeer en de zintuiglijk-vriendschappelijke relatie tussen hen en hun huisdier. Honden zijn hierbij heel bijzondere huisgenoten en nemen een speciale plek in. De levenslust en de euforie, waarmee ze hun baasje omringen, brengt elke hondenliefhebber in vervoering. Slechte gedachten verdwijnen, wanneer je hond wil spelen met jou en je nabijheid zoekt. Hij maakt het je onmiskenbaar duidelijk: "Hier ben ik. Laten we iets samen doen!" Voor de vele lichamelijke inspanningen die je hond van jou verlangt, moet je goed uitgerust zijn.

In onze Knuffelwuff-shop vind je vele voordelige maar vooral kwalitatief hoogwaardige aanbiedingen om het hondenhart sneller te doen kloppen en ook jou een plezier te doen. Daaronder bevinden zich onder andere een grote keuze aan hondenbedden, stevige speeltjes, lijnen en halsbanden alsook functionele buitenkleding, zodat je bij welk weer dan ook warm en droog thuis komt.

Meerdere studies hebben bewezen dat mensen met huisdieren gezonder zijn. Het regelmatige contact met jouw "iets andere" levensgezel bevordert je gezondheid meteen op meerdere niveaus. Enerzijds motiveert je viervoeter je tot meer beweging, wat het risico op overgewicht en hoge bloeddruk vermindert. Je hond maakt je bestendiger tegen stresssituaties en bevordert je bloedsomloop. Anderzijds versterkt je hond je immuunsysteem en helpt hij je te bewapenen tegen allergieën. Je hond is je beste medicijn en de meest effectieve therapie.


Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN