UIT LIEFDE VOOR DIEREN

"Zo baasje, zo hond." Dit spreekwoord wordt vaak in verband met de relatie tussen mens en hond gebruikt en klopt voor de meesten van ons. Het is opvallend hoe onze honden zich kunnen aanpassen aan ons leven en stemming. Maar het is vooral verwonderlijk hoe goed ze ons begrijpen en zo in momenten van verdriet troost schenken, ons tot rust laten komen wanneer we op het punt staan deze te verliezen en ons nooit ofte nimmer in de steek laten, hoe hopeloos de situatie er ook uitziet.

We kunnen onze viervoeters niet genoeg danken voor alles waarmee ze onze dag en hele leven verrijken. Om onze huisdieren tenminste een deel daarvan terug te geven heeft het team van Knuffelwuff er zijn missie van gemaakt hoogwaardige producten zoals hondenbedden, lijnen, halsbanden, speelgoed en veel meer voor onze honden te ontwikkelen. Elke hond is immers een individu, met een eigen karakter en heel verschillende behoeften. Dankzij ons groot assortiment vind je zeker enkele producten die perfect zijn voor je viervoeter.

Onze honden kunnen helaas niet ons hele leven bij ons blijven, maar wij zijn tijdens hun tijd op aarde hun permanente metgezel. En die weinige jaren die we samen met onze honden hebben, moeten we zo mooi mogelijk maken! Ze hebben het verdiend. Dat staat buiten kijf.


Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN