Knuffelwuff zachte verstelbare echt lederen hondenriem Arcadia
Kleur
Maat
vanaf 14,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Strak, elegant en duurzaam, door deze eigenschappen valt de hondenhalsband Arcadia op.

Een halsband heeft echter niet alleen een optische functie. Hij moet vooral veilig zijn en je beste vriend beschermen tegen gevaar. Een hond die nog niet honderd percent gehoorzaamt, moet altijd aan een halsband met riem of in een harnas geleid worden. Als de halsband loskomt in een situatie waarin de hond plots wil reageren op iets, kunnen er ernstige ongevallen gebeuren.

De hondenhalsband Arcadia beschikt over mooi verchroomde, breukvaste metalen onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo is gegarandeerd dat je hond te allen tijde optimaal beveiligd is.

De bovenkant is bijzonder stevig, omdat hij uit gripvast zacht buffelleer gemaakt is. Het aangename draagcomfort, dat je hond met de hondenhalsband Arcadia zal ervaren, is te danken aan het zachte rundsleder, dat aan de onderkant gebruikt is. Ook wordt het vel van de hond optimaal beschermd door het aangenaam zachte materiaal.

De witte siernaad geeft de halsband een heel bijzonder uitzicht, zodat hij zeker ook perfect geschikt is als zondagse halsband.

Bij de ontwikkeling en productie van onze Knuffelwuff-producten hechten we bijzondere waarde aan de gezondheid van onze honden. Onze halsbanden zijn aan de onderkant gevoerd en kunnen daarom niet alleen goed vastgehouden worden, maar sluiten zich ook zacht en veilig om de hals van de hond.

Ben je veeleisend, stel je degelijk handwerk op prijs en heb je thuis een actieve hond die gewoon plezier aan het leven heeft? Dan is de hondenhalsband Arcadia voor jou en je viervoeter precies de juiste keuze!

Categorie Halsbanden
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Kunffellwuff separat erhältlich

 

 

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN