Knuffelwuff zachte echt lederen hondenhalsband Basic Plus
Kleur
Maat
vanaf 9,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Het assortiment hondenhalsbanden is eindeloos. Onze halsbanden komen in de meest diverse materialen en vormen en wij hondenbezitters hebben het moeilijk om er een te kiezen. Tenslotte moet onze hond er goed uitzien.

Maar wat heb je aan een halsband die wel de oogkleur van mijn hond goed doet uitkomen, maar zijn vel broos maakt en op de duur pijn veroorzaakt?

Wij bij Knuffelwuff hebben er onze taak van gemaakt halsbanden te ontwikkelen die een bijzonder hoog draagcomfort bieden en er daarbij ook nog prachtig uitzien.

De met de hand genaaide halsband Basic Plus is, zoals de naam al zegt, een relatief eenvoudige halsband die echter wel bijzonder elegant is door de kleine bijzonderheden. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er zeker ook voor jouw hond de passende kleur bij zit.

De bovenkant van deze halsband bestaat uit heel bestendig en gripvast zacht buffelleer. De onderkant daarentegen is met zorgvuldig handwerk afgewerkt met zacht runderleer. Zo ontstaat een uiterst duurzame halsband die zacht is voor het vel van je hond en hem bijzonder draagcomfort zal geven.

Al onze halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Maar hoe vind ik de juiste maat voor mijn hond? Heel eenvoudig: Meet de hals van je hond en tel er vijf centimeter bij. Met deze halsbandlengte zal je viervoeter zich absoluut goed voelen.

Categorie Halsbanden
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Kunffellwuff separat erhältlich

 

 

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN