Knuffelwuff robuust hondenspeelgoed zonder pieper Roswell object Alpha
12,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Produktdetails anzeigen
Een van de gemakkelijkste manieren om de band met je hond te versterken is om samen te spelen. Het gaat er niet om jouw hond te voorzien van zoveel mogelijk speelgoed, maar dat je samen speelt - en daar is een stuk speelgoed perfect geschikt voor.

Onze Roswell, object Alpha is hier om je te helpen spelen.

Dankzij de langwerpige vorm kun je jouw hond gemakkelijk uitnodigen voor een avontuurlijk trekspelletje. De doorlopende jutetouwen bieden voldoende mogelijkheden om het speelgoed vast te houden.

Roswell, object Alpha is verwerkt met zeer robuuste en hoogwaardige materialen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat dit speelgoed de vele speelrondes niet zal overleven.

De natuurlijke kleuren zijn een extra uitdaging voor jouw hond. Want tijdens z'n zoektocht naar onze Roswell, object Alpha moet hij volledig op zijn neus vertrouwen. Ik ben er zeker van dat hij na afloop van het zoekspelletje helemaal pompaf zal zijn. Een paar minuten hoofd- en neuswerk vergen immers evenveel energie als een uurtje lopen.

Bij de zoektocht naar nieuw speelgoed stoot men 90% van de tijd op piepende materialen. Dit zijn niet alleen extreem vervelende speeltjes, maar zeer nerveuze honden kunnen door een piepend speeltje veel sneller zenuwachtig en getriggerd worden.

Met onze Roswell word je niet geconfronteerd met dit probleem - zoals veel van ons speelgoed, Roswell, heeft object Alpha geen pieper. Met onze Roswell, object Alpha kun je actief werken aan de band met je hond en zul je zelf enorm veel plezier beleven!

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN