Knuffelwuff orthopedisch waterafstotend hondenbed Malou van velours met handgeweven karakter
Kleur
Maat
vanaf 102,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Het hondenbed Malou beschikt over een orthopedische matras uit traagschuim die voor jouw hond een echt weldoend effect zal hebben. Hij zorgt onder andere voor drukontlasting, spierontspanning en een bevorderde doorbloeding. Als je hond aan een gewrichtsaandoening lijdt, kan het hondenbed Malou dankzij zijn orthopedisch ligvlak pijnverminderend werken. Als je viervoeter kerngezond is, wil dat niet zeggen dat een orthopedisch hondenbed nutteloos is, omdat het ook een preventief effect heeft.
               
Jouw hond kan zijn kop leggen op de met schuimstofvlokken gevulde zijranden en ze zorgen er ook voor dat hij niet blootgesteld is aan koude lucht. Ook de bodem bestaat uit slipvast isolatiemateriaal dat je beste vriend op betrouwbare wijze beschermt tegen de koude vloer.

Het in Duitsland ontwikkelde en in de EU vervaardigde hondenbed Malou is gemaakt van waterafstotende stof uit fluweel. Dankzij de met de hand geweven stof en de combinatie van verschillende garens wordt het hondenbed een echte blikvanger in jouw huis! Dankzij de ingenaaide ritssluiting kan de overtrek bij hardnekkig vuil heel gemakkelijk verwijderd worden en op dertig graden in de wasmachine gewassen worden.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN