Knuffelwuff Hondenjas functioneel textiel reflecterend met kraag
Kleur
Maat
vanaf 12,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Het buiten bewegen stimuleert de band tussen mens en hond, de gezondheid en de balans van je viervoeter. Iedere hondenbezitter weet dat deze beweging niet altijd plaatsvindt onder een heldere blauwe hemel en aangename temperaturen. Net zoals er voor ons mensen een breed scala aan mogelijkheden is om ons te kleden naar de weersomstandigheden, kan je ook je hond beschermen tegen de gevolgen van nattigheid en kou.

Natuurlijk kunnen jonge en gezonde honden zich goed aanpassen aan de veranderende weersomstandigheden dankzij hun huid en vacht, maar er zijn genoeg viervoeters die daar problemen mee hebben. Oude honden, bijvoorbeeld, die lijden aan een reeds bestaande aandoening, verdragen slechte weersomstandigheden niet zo goed.

Dankzij onze hondenjas doorstaat je lieveling elk weer zonder problemen. De stof van onze hondenjas is door het hoogontwikkelde membraan ademend en biedt het beste draagcomfort voor je viervoeter. Dankzij de grote kraag blijft niet alleen de rug van je hond comfortabel warm.

Bovendien is de hondenvacht waterafstotend, zodat je viervoeter goed beschermd is tegen nattigheid en zowel warm als droog aankomt.

Dankzij de reflecterende randen zijn jullie ook in het donker goed zichtbaar en zodoende veilig onderweg!

Je hond gaat met je mee naar kantoor en je collega's trekken hun neus op bij de geur van "natte hond"? Dankzij onze hondenjas blijft het grootste deel van uw viervoeter droog tijdens de lunchpauze na een regenachtige wandeling. Niet alleen de collega's zijn hier blij mee - met een droge, warme vacht slaapt het veel beter terwijl het baasje of bazinnetje aan het werk is!

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN