Knuffelwuff Hondenbed Luke van velours met fijn handgeweven karakter
Kleur
Maat
vanaf 76,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Terwijl het gezin een gezellige avond op de sofa doorbrengt, mag ook de hond des huizes niets tekort komen. Als jouw hond niet op de sofa mag om daar het grootste deel van het oppervlak op te eisen, heeft hij een gepaste ligplaats voor alleen hem nodig. Deze bevindt zich het best dicht bij de rest van het gezin, omdat de hond er tenslotte een integraal deel van is!

Het hondenbed Luke is hier uitstekend voor geschikt. Met zijn tijdloos, strak design past het zich zonder problemen aan je woonkamer aan en fleurt het de ruimte zelfs extra op. Het uit zachte fluweel bestaande bovenmateriaal maak een elegante indruk en biedt je hond een knuffelig toevluchtsoord waar hij graag zal verblijven. Ook wildebrassen zijn met deze ligplaats optimaal bediend, omdat het hondenbed bijzonder robuust en bestendig is. Dankzij de hoge zijranden en de geïsoleerde bodem biedt het hondenbed Luke een goede bescherming tegen tocht en vloerkou.

Het bestaat uit een schuimvlokkenvulling die ervoor zorgt dat je hond te allen tijde net op wolkjes slaapt.

Dankzij de ingenaaide ritssluiting kun je de overtrek gemakkelijk verwijderen en indien nodig wassen in de wasmachine. Als je zin hebt in iets nieuws, dan kun je op Knuffelwuff verschillende reserveovertrekken voor het hondenbed Luke vinden.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN