Knuffelwuff Hondenbed Alidho van velours Union Jack
Maat
vanaf 89,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Hou jij er ook van na een lange dag in een knus bed te kruipen? Of ken je het gevoel wanneer je ‘s ochtends gewoon niet wilt opstaan, omdat je bed zo comfortabel is? Met het hondenbed Alidho zul je precies dit weldoende gevoel ook bij je hond oproepen. Het Union Jack-vlagpatroon met de daarbij passende rode binnenkant is bovendien een echte blikvanger!

Dit hondenbed overtuigt met zijn ovale basisvorm en zijn luxueuze, 30 cm hoge zijwanden. Deze met schuimstofvlokken gevulde beschermrand biedt een ideale bescherming tegen tocht en zorgt ervoor dat de hond zich knus kan innestelen. De 15 cm hoge bodembekleding die eveneens met schuimstofvlokken gevuld is, zorgt voor een extra feelgoodgarantie. Prachtige dromen gegarandeerd!

Voor het bovenmateriaal van het hondenbed werd er fluweel gebruikt. Een textielsoort met een pluizig oppervlak dat om zijn zachtheid bekend is. Daar voelt elk ras zich supergoed in!

De bodem bestaat uit slipvaste isolatiestof en kan daarmee op elke ondergrond probleemloos gebruikt worden.

Het hondenbed Alidho is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug. Bovendien is het supergemakkelijk te reinigen. Het hondenbed heeft een verwijderbare overtrek met ingenaaide ritssluiting. Was het gewoon samen met het kussen op dertig graden in de wasmachine en het vuil is zo verdwenen.

Dit product werd volgende de Duitse kwaliteitsnormen ontwikkeld en vervaardigd in de EU.
Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN