Knuffelwuff zachte verstelbare nubuck echt lederen hondenriem Orlando
Kleur
Maat
vanaf 26,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Dankzij het contrasterende kleurenspel tussen bruin en beige trekt de hondenlijn Orlando automatisch de aandacht. Het absolute highlight zijn de witte naden op het bruine leer en de elegante, verchroomde metalen onderdelen die het totaalbeeld van de lijn op voortreffelijke wijze afronden.

Maar de met de hand genaaide hondenlijn ziet er niet alleen adembenemend goed uit, hij doet ook wat hij belooft. Het aangenaam zachte en bijzonder bestendige leer ligt goed in de hand en zorgt zo voor een hoog draagcomfort.

Als je hond dus nogal veel temperament heeft, weet je zeker heel goed hoe het aanvoelt wanneer de lijn (en soms ook jijzelf) onderhevig is aan hevig getrek. Dankzij de Orlando-hondenlijn hoef je je in de toekomst daarover geen zorgen meer te maken: door de zachte voering aan de onderkant ontstaat er in zulke gevallen geen onaangename druk op bepaalde plekken.

Ongeacht of de hond nu groot of klein is. De hondenlijn Orlando is verkrijgbaar in verschillende groottes en daardoor een goede keuze voor elk hondenras. Bovendien heb je de mogelijkheid de lijn op drie verschillende lengtes in te stellen, zodat je de lengte van de lijn steeds op de zich voordoende situatie kan aanpassen.

Passend bij de opvallende lijn vind je bij Knuffelwuff ook de Orlando-hondenhalsband.

Overtuig jezelf van de buitengewone kwaliteit en het opvallende uitzicht van deze producten en word samen met je harige sloeber een echte blikvanger op elke hondenweide.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN