Knuffelwuff zachte verstelbare echt lederen hondenriem Midpines
Kleur
vanaf 36,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Er zijn honden die meer halsbanden en lijnen bezitten dan vrouwen schoenen.

Over de noodzaak van zo’n verzameling kan zeker gediscussieerd worden, maar dan toch is er zo voor elke gelegenheid de passende lijn in de kast.

Knuffelwuff heeft voor alle aan lijnen verslaafde hondenbaasjes een assortiment bijzonder hoogwaardige hondenlijnen ontwikkeld die zullen schitteren in elke lijnenverzameling!

Met de Midpines-hondenlijn haal je een bijzonder elegant exemplaar in huis. De in bruin en zwart verkrijgbare leren lijn bekoort met haar fijne constructie en de perfect passende verchroomde metalen onderdelen. De absolute highlights van deze lijn zijn de witte naden die op prachtige wijze opgaan in het totaalbeeld van de lijn.

Het goede uitzicht alleen volstaat echter niet om een plaats in de verzameling te krijgen. De hier voorgestelde hondenlijn heeft meer sterke punten dan alleen maar zijn uitzicht.

Hij is gemaakt uit hoogwaardig en bijzonder bestendig runderleer en biedt het uitverkoren team van mens en hond een heel goed draagcomfort. Bovendien ligt de hondenlijn aangenaam in de hand.

Ondanks de fijne constructie is de lijn geschikt voor dagelijks gebruik. Door hem zacht af te borstelen of vegen kun je de Midpines-hondenlijn volledig ontdoen van alle vuil.

Dankzij de drie verschillende lengtes, waarop je deze lijn kunt instellen, kun je in elke situatie heel individueel beslissen hoeveel loopvrijheid je je viervoet wilt geven.

Wat ontbreekt er nog aan de perfecte lijn? Juist, de passende halsband. Misschien bevalt de bij de lijn passende Midpines-halsband je wel. Ook die vind je hier bij ons!

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN