Knuffelwuff zachte verstelbare echt lederen hondenriem Hoopa
Kleur
Maat
vanaf 27,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
De hondenlijn Hoopa overtuigt door zijn strakke design, waarachter de beste kwaliteit schuilt. Hij is gemaakt van hoogwaardig en bijzonder stevig runderleer dat door de doorgaans ronde afwerking er uiterst goed uitziet. Bovendien ligt hij aangenaam in de hand en biedt hij een heel goed draagcomfort.

Opdat je aan de hondenlijn zowel een grote als kleine hond kunt leiden, biedt Knuffelwuff deze lijn in twee verschillende groottes aan.

Op wandelingen zijn er niet alleen situaties waarin de hond aan de lijn moet, bovendien vereisen bepaalde plekken soms dat je trouwe vriend heel dicht tegen je aan loopt. Dankzij de mogelijkheid de Hoopa-hondenlijn op drie verschillende lengtes in te stellen, kun je er zeker van zijn dat je noch over de slappe lijn struikelt, noch dat je hond zich of anderen bij een onvoorziene beweging in gevaar brengt.

Nog een voordeel van deze lijn is zijn stevigheid. Een lijn wordt met de tijd vuil, dat kan bij een gebruiksvoorwerp als dit gewoon niet anders. Dankzij de mogelijkheid de Hoopa-hondenlijn door middel van zacht afborstelen of afvegen heel gemakkelijk te reinigen hoef je je over vuil geen zorgen te maken.

Deze elegante en duurzame lijn zal zeker een trouwe begeleider op jullie gemeenschappelijke wandelingen zijn.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN