Knuffelwuff zachte verstelbare echt lederen hondenriem Glendale
Kleur
vanaf 36,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Met de Glendale-lijnen heb je een absoluut kwalitatieve en hoogwaardige leren lijn. Hij is gemaakt van runderleer. Dit leer is bijzonder bestendig, wat bij een gebruiksvoorwerp zoals een hondenlijn een echte plus is.

Hij ligt niet alleen aangenaam in de hand, maar biedt ook een heel goed draagcomfort. Hierbij blijft het gelijk of je een kleine of grote hond thuis hebt, de hier voorgestelde lijn is voor alle hondenrassen geschikt.

De chic ogende, verchroomde metalen onderdelen van deze lijnen zorgen niet alleen voor een beter uitzicht, ze zijn vooral extreem veilig zodat je erop kunt vertrouwen dat je hond ook in hachelijke situaties goed beschermd is.

Begeleidt je hond je overal? Dan weet je zeker ook dat er situaties zijn waarin het noodzakelijk is je viervoeter dicht bij je te houden. De Glendale-hondenlijn kan op drie verschillende lengtes ingesteld worden. Zo kun je de lengte van de lijn naar believen aanpassen op de situatie in kwestie.

Natuurlijk vind je bij Knuffelwuff ook het perfecte koppelstuk voor je nieuwe lijn. Samen met de Glendale-halsband en de lijn zien jullie er zo op elke wandeling piekfijn uit.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN