Knuffelwuff zachte verstelbare echt lederen hondenriem Detroit
Maat
vanaf 26,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Als je een hond in huis haalt, ben je voor de rest van je leven verantwoordelijk voor zijn welzijn. En we dragen deze verantwoordelijk graag, want we krijgen in ruil onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen. We maken gemeenschappelijke wandelingen door bossen en langs velden, maar onderweg passeren we ook straten, woonzones en plaatsen waar honden aan de lijn moeten.

Opdat onze honden steeds veilig thuis komen, is het onze taak situaties juist in te schatten, door hem op gevaarlijk plaatsen niet vrij te laten lopen of door ons aan de voorgeschreven lijnplicht te houden.

De hondenlijn Detroit, uit bijzonder hoogwaardig en bestendig runderleer, ligt niet alleen aangenaam in de hand, maar biedt ook een heel goed draagcomfort en maakt door zijn verfijnde constructie en de geslaagde kleurkeuze een uiterst elegante indruk.

Het chique runderleer heeft waterafstotende eigenschappen en kan door middel van zacht afborstelen of afvegen heel gemakkelijk gereinigd worden.

Bovendien kan de hondenlijn Detroit op drie verschillende lengtes ingesteld worden en is hij geschikt voor zowel grote als kleine honden.

Hierbij passend vind je bij Knuffelwuff ook de halsband Detroit, zodat jullie er op wandelingen niet alleen adembenemend goed uitzien, maar vooral ook altijd veilig op jullie bestemming aankomen.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN