Knuffelwuff zachte echt lederen hondenhalsband met gespbescherming Detroit
Kleur
Maat
vanaf 18,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Een strakke, tijdloze halsband is voor vele hondeneigenaars precies wat ze nodig hebben. Tenslotte draagt de hond dit accessoire dag in dag uit en moet hij er daarbij steeds goed uitzien.

De halsband Detroit is daarvoor precies het juiste product. Dankzij zijn neutrale kleuren maakt hij geen opdringerige indruk en is daarbij ook elegant en hoogwaardig.

De bovenkant uit bijzonder bestendig en gripvast buffelleer is door middel van zorgvuldig handwerk genaaid aan het zachte runderleer aan de onderkant. Dankzij een extradikke voering tussen de beide leerlagen ontstaat er voor jouw hond een uitstekend draagcomfort. Het zachte runderleer aan de onderkant heeft het voordeel dat het vel beschermd wordt tegen broosheid en de huid tegen schuren. Een gespbescherming voorkomt bovendien dat het vel van je viervoeter bij het bewegen ingeklemd wordt.

Al onze halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Maar hoe vind ik de juiste maat voor mijn hond? Heel eenvoudig: Meet de hals van je hond en tel er vijf centimeter bij. Met deze halsbandlengte zal je viervoeter zich absoluut goed voelen.

Apprecieer je degelijk handwerk en heb je een actieve hond die je overal begeleidt? Dan is de halsband Detroit voor jou de juiste keuze!

Categorie Halsbanden
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Knuffellwuff separat erhältlich

 

 

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN