Knuffelwuff zachte echt lederen hondenhalsband Midpines
Kleur
Maat
vanaf 20,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
De hondenhalsband Midpines bestaat uit vele kleine onderdelen die een buitengewoon verfijnd totaalbeeld opleveren.

Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Zo kun je kiezen tussen een bruine halsband met zwarte highlights of een zwart exemplaar dat door bruine details wordt opgewaardeerd.

De hondenhalsband Midpines bestaat uit hoogwaardig, aan de kanten omgeslagen rundernappaleer. Nappaleer is de algemene naam voor leer dat met de haarkant naar buiten verwerkt wordt. Daardoor komt het oneffen, generfde uitzicht van dit leer tot stand. Deze leersoort is bekend om zijn bijzondere zachtheid. Het resultaat is een uitstekend draagcomfort voor je hond. Daarnaast zorgen de afgeboorde siernaden en contrasterende patches van de hondenhalsband voor een bijzonder elegante look.

De decoratief bewerkte metalen onderdelen zijn verzonken, zodat deze halsband niet aangetast kan worden door de weersomstandigheden. Door de zorgvuldige afwerking van de hondenhalsband Midpines ontstaat er een hoge gripvastheid met een uiterst aangenaam gevoel in de hand.

Al onze halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Maar hoe vind ik de juiste maat voor mijn hond? Heel eenvoudig: Meet de hals van je hond en tel er vijf centimeter bij. Met deze halsbandlengte zal je viervoeter zich absoluut goed voelen.

Categorie Halsbanden
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Kunffellwuff separat erhältlich

 

 

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN