Knuffelwuff zachte echt lederen hondenhalsband Hoopa
Kleur
Maat
vanaf 14,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Er zijn halsbanden in alle denkbare vormen, variaties en kleuren. De creativiteit van de makers ervan is onbeperkt. Maar het belangrijkste bij de aankoop van een nieuwe halsband moet zijn dat je hond zich er goed bij voelt en dat hij veilig is voor hem.

De hondenhalsband Hoopa is een hoogwaardige halsband uit het fijnste nappaleer en biedt je beste vriend het hoogste draagcomfort. Dankzij de ronde polyamidekern biedt dit product een bijzonder hoge slijtvastheid. Hierdoor zijn jullie als mens-hondteam optimaal beveiligd op gemeenschappelijke wandelingen.

Het regelmatige dragen van een halsband leidt ertoe dat het vel van je hond op deze plek veel te verduren heeft of zelfs breekt en de huid schuurt. De hondenhalsband Hoopa kan dit probleem voorkomen door zijn consequent ronde constructie. Bovendien brengt hij met zijn vorm een bijzonder aangenaam draaggevoel met zich mee. Je hond zal je dankbaar zijn!

Door de hoogwaardige, in de grootte verstelbare sluiting kun je de hondenhalsband Hoopa perfect aanpassen aan je hond en hoef je je er geen zorgen over te maken dat de halsband kan falen.

Overtuig jezelf van de hondenhalsband Hoopa en zijn ongeëvenaarde kwaliteiten.

Zo zullen jullie de blikvanger zijn op elke hondenweide!

Al onze halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Maar hoe vind ik de juiste maat voor mijn hond? Heel eenvoudig: Meet de hals van je hond en tel er vijf centimeter bij. Met deze halsbandlengte zal je viervoeter zich absoluut goed voelen.

Categorie Halsbanden
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Kunffellwuff separat erhältlich

 

 

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN