Knuffelwuff waterafstotende hondenbed Finlay
Kleur
Maat
vanaf 76,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Het robuuste hondenbed Finlay nodigt uit voor luie uurtjes. Voor het bovenmateriaal is Cordura gebruikt. Dat materiaal is voor zijn robuuste en vuilafstotende eigenschappen bekend. Dit materiaal garandeert een hoge bestendigheid tegen wrijving, scheuren en slijtage en biedt daardoor de basis voor een langdurige prestatie. De overtrekken kun je dankzij de ingenaaide ritssluiting verwijderen en wassen in de wasmachine op dertig graden. De bodem van het hondenbed is voorzien van een slipvaste isolatiestof. Zo heeft het bed probleemloos grip op elke ondergrond.

Het hondenbed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug. Het bijzondere aan dit hondenbed is de extra feelgoodfactor door het 16 cm hoge ligkussen en de nog hogere zijwanden. Deze beschermen jouw lieveling tegen tocht en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. Zo voelt je trouwe viervoeter zich geborgen.

Voor de extra knuffelfactor werden het binnenkussen en de zijwanden gevuld met antiallergene schuimstofvlokken. Je hond zal je goed voelen, alsof hij niet alleen onder, maar ook op wolken slaapt.

Dit product werd volgende de Duitse kwaliteitsnormen ontwikkeld en vervaardigd in de EU.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN