Knuffelwuff orthopedische hondenmat Juna van laser-gewatteerd kunstleer
Kleur
Maat
vanaf 74,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Met deze orthopedische hondenmat voor je vierpotige vriend heb je twee supereigenschappen in één: de gezondheid van je hond wordt bevorderd en je geeft hem aangename en comfortabele rustmomenten.

De orthopedische hondenmat Juna heeft een 10 cm hoge orthopedische kern die beschermt tegen koude vloeren en zich aanpast aan de lichaamsvorm van je hond. Hij zorgt voor drukontlasting aan de gewrichten en wervelkolom. Zoals bij de mens is het resultaat een ontspannende slaap waarbij de gewrichten ontzien worden.

Honden die op een orthopedische mat of bed liggen, nemen automatisch een gezondere houding aan, slapen rustiger en worden ook meer ontspannen wakker.
               
Het ligvlak is met robuust, met de laser gestikt kunstleer afgewerkt. Het biedt je lieveling een lang meegaande, waterafstotende rustzone. Bijzonder gemakkelijk is de snelle en moeiteloze reiniging met een vochtige doek. De overtrekken zijn verwijderbaar, waardoor ze bijzonder hygiënisch en uiterst gemakkelijk te reinigen zijn. Je kunt bij de orthopedische hondenmat Juna uit drie groottes kiezen, naargelang je een kleine of grote schoothond hebt. Bovendien bestaan ze in verschillende kleuren. Kies gewoon de kleur die je het meest bevalt.

De hondenmat kan gemakkelijk getransporteerd worden en kan bij langere ritten ook in de autokoffer gelegd worden.

Natuurlijk worden voor de orthopedische hondenmat Juna, zoals bij alle andere producten van het merk Knuffelwuff, alleen uiterst kwalitatieve materialen gebruikt. Hij werd in Duitsland ontwikkeld en in de EU vervaardigd.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN