Knuffelwuff orthopedisch van velours met handgeweven karakter Amelie
Kleur
Maat
vanaf 102,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Om je vriend op vier poten de best mogelijke ontspanning te kunnen bieden is vooral een orthopedisch hondenbed geschikt. Deze zijn drukontlastend en passen zich perfect aan de lichaamsvorm van de hond aan. Precies voor viervoeters, wier gewrichten al sterk aangetast zijn door aandoeningen zoals heup- en elleboogdysplasie, is zo’n ligplaats ideaal. Ze kunnen ook andere gewrichtsaandoeningen voorkomen.

Ook het hondenbed Amelie bestaat uit orthopedisch traagschuim. Het is bijzonder ontlastend en past zich ideaal aan de vorm van je hond aan. Nog een voordeel is de stabiele vorm van dit hondenbed. Het krijgt na elk gebruik zijn oorspronkelijke vorm terug.
               
Het zachte bovenmateriaal uit fluweel nodigt niet alleen uit tot knuffelen, maar past bovendien geweldig bij bijna elke inrichtingsstijl. De uit schuimstofvlokken bestaande zijranden bieden je viervoeter een optimale bescherming tegen tocht. Om de koude van de vloer tegen te houden beschikt het hondenbed Amelie over een bodem uit slipvaste isolatiestof, zodat het je hond aan niets ontbreekt.

De overtrek van het orthopedische hondenbed kan dankzij de ingenaaide ritssluiting verwijderd worden en op dertig graden in de machine gewassen worden. Bovendien zijn er aparte reserveovertrekken beschikbaar voor het hondenbed Amelie.

Of jouw hond nu al gewrichtsproblemen heeft of je deze net wilt voorkomen, met het orthopedische hondenbed Amelie van Knuffelwuff maak je precies de beste keuze.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN