Knuffelwuff orthopedisch hondenbed Wippo van velours handgeweven karakter
Kleur
Maat
vanaf 102,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Het hondenbed Wippo is een orthopedische ligplaats voor je hond die perfect geschikt is voor lange, uitgerekte dutjes. Door de kern uit traagschuim of viscoschuim past het hondenbed Wippo zich door de druk en de lichaamswarmte optimaal aan, verhindert het doorbloedingsstoornissen en zorgt het ervoor dat je hond in een voor hem ideale slaappositie tot rust kan komen. Viscoschuim overtuigt door zijn bijzonder lange levensduur en past zich na elk gebruik opnieuw aan de contouren en gewicht van je hond aan. Mensen met rugproblemen liggen overigens vaak op een matras met dezelfde kern.
               
Bovendien overtuigt het hondenbed Wippo door zijn tijdloos, elegant design en zijn hoogwaardig oppervlak uit waterafstotend fluweel. De slipvaste isolatiestof aan de onderkant houdt vloerkou weg van je lieveling en de met aangenaam zachte schuimstofvlokken gevulde zijranden zorgen ervoor dat er ook geen tocht bij je hond komt.

Als je hond na een lange wandeling in de regen met zijn vuile poten als een pijl naar zijn hondenbed vliegt, geen paniek: het hondenbed Wippo beschikt over een verwijderbare overtrek die je zonder problemen op dertig graden kunt wassen in de wasmachine. Bovendien heb je de mogelijkheid reserveovertrekken voor het hondenbed Wippo te verkrijgen.

Het hondenbed Wippo is niet alleen dankzij zijn orthopedische ligvlak een weldaad voor jouw hond.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN