Knuffelwuff orthopedisch hondenbed Rough Road van laser-gewatteerd kunstleer
Kleur
Maat
vanaf 125,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Eindeloze uitgestrektheid, schilderachtige landschapsspektakels en het gevoel van grenzeloze vrijheid - Amerika betovert iedereen.

Bij het ontwerpen van onze nieuwe hondenbedden, hebben we precies van deze geest gebruik gemaakt en hebben we een stukje Amerika in dit hondenbed overgebracht.

Het gepatenteerde, orthopedische Rough Road hondenbed belichaamt de edele, Amerikaanse stijl, met zijn gevoerde materiaal aan zowel de binnen- als buitenkant. De hoge zijwanden bieden je hond veiligheid, nodigen hem uit zich te nestelen en beschermen je viervoeter tegen onaangename koude tocht.
               
Dankzij het imitatielederen bovendeel hoeft je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van het hondenbed. Een vod en een beetje water, meer heb je niet nodig om vuile pootafdrukken en andere sporen te verwijderen.

De twee kleuren van het Rough Road hondenbed passen perfect bij elkaar, zodat het hondenbed niet alleen een verrijking is voor je hond. Het zal zeker ook een hoogtepunt worden in jouw woonkamer! En als je toch eens zin hebt in wat verandering, dan kun je de matras gewoon omdraaien. Er staat je een passende afwisseling te wachten die goed past bij de zijranden!

Visueel gezien is het Rough Road hondenbed een absolute blikvanger, maar afgezien van het visuele aspect heeft deze slaapplek nog iets anders te bieden: het bed heeft een matras van viscoschuim. Deze matras past zich elke dag aan de contouren en het gewicht van jouw hond aan en kan zo de spanning op de wervelkolom wegnemen.
Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN