Knuffelwuff orthopedisch hondenbed Madison van laser-gewatteerd kunstleer
Kleur
Maat
vanaf 104,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Een orthopedisch hondenbed past zich optimaal aan het lichaam van de hond aan, wat onder andere te goed komt aan de ruggezondheid.

Het orthopedisch hondenbed Madison beschikt over een ligvlak uit traagschuim. Deze matras past zich door druk en de lichaamswarmte ideaal aan de anotomie van je hond aan en voorkomt zo doorbloedingsstoringen. De matras past zich dag na dag aan de contouren en het gewicht van je hond aan. Zo wordt de spanning weggeleid van de wervelkolom. De enorm lange levensduur van dit ligvlak is maar een van de vele voordelen die het orthopedische hondenbed Madison met zich meebrengt.
               
Het heel hoogwaardige, met een laser gestikte kunstleer kan gemakkelijk gereinigd worden door het af te vegen met een vochtige doek of te stofzuigen. Bij hardnekkig vuil kunnen de overtrekken verwijderd worden dankzij de ingenaaide ritssluiting, wat de reiniging aanzienlijk vergemakkelijkt. De 25 cm hoge zijwanden van het orthopedische hondenbed Madison beschermen niet alleen tegen tocht, ze nodigen ook uit voor heerlijk knusse momenten. De vulling uit schuimstofvlokken verhindert storende geluiden uit het hondenbed. Om ook koude van de vloer geen kans te geven beschikt het orthopedische hondenbed Madison over slipvaste isolatiestof.

Gun je hond met het orthopedische hondenbed Madison iets goeds voor zijn gewrichten en verheug je op het stijlvolle design van deze premiumligplaats van het merk Knuffelwuff.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN