Knuffelwuff orthopedisch hondenbed Luisa van velours met fijn handgeweven karakter Sunshine Edition
Kleur
Maat
vanaf 94,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
De hond is de beste vriend van de mens. Hij begeleidt ons op elke weg, houdt rekening met ons, wanneer we lichamelijk beperkt zijn en wijkt nooit van onze zijde. Voor zo’n trouwe vriend is alleen het beste goed genoeg.

Ook voor honden is het enorm belangrijk dat ze hun gewrichten niet overbelasten om schade te vermijden. Een orthopedisch hondenbed kan bij een hond, die aan een ziekte lijdt, zoals bijvoorbeeld artrose, de pijn voorkomen. Een dergelijk hondenbed heeft ook preventieve eigenschappen. Je doet een hond met een orthopedische ligplaats dus in elk geval een plezier.
               
Het orthopedische hondenbed Luisa bestaat uit een bovenmateriaal uit waterafstotend, knuffelig zacht fluweel. Niet alleen de hond zal blij zijn met dit oppervlak, het orthopedische hondenbed Luisa is met zijn exclusieve look een meerwaarde voor je woonruimte. De bodem uit slipvaste isolatiestof zorgt ervoor dat je hond tegen vloerkoude beschermd wordt en de met schuimstofvlokken gevulde zijranden houden koude tocht weg. Het ligvlak bestaat uit traagschuim dat zich perfect aan de lichaamsbouw van je hond aanpast en zo zijn gewrichten ontlast. Na het gebruik krijgt het orthopedische hondenbed Luisa steeds weer zijn oorspronkelijke vorm terug.

Als het hondenbed Luisa toch vuil wordt, kun je de overtrek door middel van de ingenaaide ritssluiting gemakkelijk verwijderen en wassen in de wasmachine op dertig graden. En als je graag eens iets anders wilt, is ook dat geen probleem. Voor het orthopedische hondenbed Luisa zijn er diverse reserveovertrekken, zodat het nooit saai wordt.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN