Knuffelwuff orthopedisch hondenbed Lena met hoge schuimrand
Kleur
Maat
vanaf 97,95 €

incl.21% Omzetbelasting,Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Met de extrahoge zijrand en verwijderbaar ligvlak, dat apart als orthopedische mat gebruikt kan worden - een droom voor jouw hond.

Wat kan een orthopedisch hondenbed in tegenstelling tot een normaal hondenbed? Het geheim van ons orthopedisch hondenbed Lena ligt vanbinnen. De kern bestaat uit intelligent orthopedisch traagschuim dat reageert op het gewicht en de temperatuur van je hond. Het is bijzonder ontlastend voor de gewrichten en past zich niet vrij precies maar heel precies aan de vorm van je hond aan en krijgt na gebruik zijn oorspronkelijke vorm terug. Daardoor worden de gewrichten en wervelkolom van de hond bij het slapen ontzien.

Het bovenmateriaal is uit kunstleer en fluweel, waardoor het gemakkelijk te reinigen is en zelfs op dertig graden in de wasmachine gewassen mag worden. De bodem bestaat uit slipvast isolatiemateriaal dat je dierlijke vriend beschermt tegen de koude vloer.

Het resultaat is zoals ook in de menselijke geneeskunde een aangename slaap waarbij ook de gewrichten en wervelkolom ontlast worden. Als je iets echt goed wilt doen voor je huisdier, dan is dit orthopedische hondenbed met extrahoge zijrand de beste beslissing die je voor de gezondheid van je lieveling kunt nemen. In dit orthopedische hondenbed zal je viervoeter zich niet alleen echt goed voelen, maar zal hij ook gegarandeerd gezond slapen.

Bij dit orthopedische hondenbed is het mogelijk het ligvlak te verwijderen via een ritssluiting en dit dan als plaatsbesparende hondenmat te gebruiken.

Bij het orthopedische hondenbed Lena worden zoals bij alle andere producten van het merk Knuffelwuff alleen hoogwaardige materialen gebruikt.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: CARGO KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN