Knuffelwuff orthopedisch hoekhondenbed Winslow van laser-gewatteerd kunstleer
Stijl
Kleur
Maat
vanaf 114,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
We zijn er dag en nacht mee bezig onze honden een mooi leven mogelijk te maken. Zo verzorgen we dagelijks hun vacht, kopen we kwalitatief hondenvoer, leuke speeltjes en mooie halsbanden en riemen. We rusten onze lievelingen op lange wandelingen zowel fysiek als psychisch uit, zodat het hen aan niets ontbreekt.

Maar waar slaapt jouw hond na de gemeenschappelijke activiteit eigenlijk? Net als wij mensen hebben ook honden een aan hun lichaam aangepaste slaapplaats nodig, zodat hun gewrichten en beenderen kunnen uitrusten na een drukke dag.

Orthopedische hondenbedden zijn niet alleen voor oude en zieke viervoeters een weldaad. Ze passen zich optimaal aan de anatomie van je lieveling aan, zodat de wervelkolom bij het liggen en slapen niet doorbuigt. Ziektes van de gewrichten zoals artrose komen helaas niet zelden voor. Daarom is het des te belangrijk dat onze honden een orthopedische rustplek hebben, zodat aandoeningen zoals deze actief voorkomen worden.
               
Het orthopedische hondenbed Winslow heeft al deze eigenschappen en ziet er daarbij ook nog fantastisch uit!

Het bovenste materiaal uit bruin kunstleer ziet er niet alleen chic uit, het kan bij verontreinigingen ook heel gemakkelijk afgeveegd worden met een vochtige doek.

Bovendien beschikt het hondenbed Winslow over een bodem uit slipvaste isolatiestof. Zo heeft je beste vriend geen last van vloerkou.

De hoek- en zijranden geven je beste vriend de mogelijkheid zijn kop comfortabel neer te leggen, zodat hij volledig ontspannen alles kan zien.

Met het orthopedische hondenbed Winslow zorg je ervoor dat je lieveling niets tekort komt en profiteer je bovendien nog van een veelbelovend uitzicht dat perfect zal passen bij jouw huis.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN