Knuffelwuff orthopedisch hoekhondenbed Marlie van velours met handgeweven karakter
Stijl
Kleur
Maat
vanaf 114,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Als wij tweevoeters een nieuw bed kopen, is niet alleen het uitzicht doorslaggevend. Het nieuwe bed moet vooral over een matras beschikken die zich perfect aan je lichaam aanpast. Tenslotte kunnen we alleen goed uitrusten, als we optimaal kunnen slapen.

Dat is bij honden niet anders. Jouw hond ligt zeker ook op plekken en in houdingen waarvan je denkt dat dat zeker niet gemakkelijk kan zijn. Dat betekent echter niet dat het jouw viervoeter niet goed zou doen op een aan zijn lichaam aangepaste ondergrond te slapen.

Het orthopedische hondenbed Marlie vervult alle voorwaarden voor een hoogwaardige slaapplek voor jouw beste vriend.
               
Het materiaal uit traagschuim zorgt ervoor dat het hondenbed zich perfect aanpast aan de lichaamsvorm van je hond. Vooral voor oude en zieke honden is een orthopedisch hondenbed een weldaad. Een ziekte zoals artrose komt helaas niet zelden voor. Ze vordert op geniepige wijze en bouwt de hoeveelheid kraakbeen sneller af dan het weer opgebouwd kan worden. Het orthopedische hondenbed Marlie kan dit proces voorkomen door de gewrichten van je hond te ontlasten. Dankzij de gezonde slaap van je hond wordt de opbouw van het kraakbeen bevorderd.

Maar niet alleen reeds zieke honden profiteren van de vele voordelen van een orthopedisch hondenbed. Het hier voorgestelde hondenbed dient eveneens voor de preventie van artrose en andere gewrichtsaandoeningen.

Dankzij het bovenste materiaal uit stevig fluweel maakt het hondenbed niet alleen optisch indruk; vuil kan gemakkelijk verwijderd worden, zodat je je kunt verheugen op een gemakkelijk te reinigen hondenbed.

De verhoogde zijranden bieden je hond een ideale ondersteuning voor zijn kop. Zo kan hij vanaf zijn rustplek zien wat er zich afspeelt in je huis.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN