Knuffelwuff natuurlijk hondenspeelgoed suède Dummy
Kleur
vanaf 5,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Wees eerlijk - hoeveel speelgoed heb je al voor je hond gekocht en hoeveel heeft hij er in korte tijd al in stukken gebeten?

Natuurlijk is niet elke hond een vernietiger, maar ze bestaan wel. De honden, wiens levenswerk het is om hun speelgoed zodanig te bewerken totdat er niet veel meer van overblijft dan de binnenkant.

Feit is: een hond heeft geen behoefte aan een doos vol met speelgoed waar hij vrij over kan beschikken. Een hond heeft een goed stuk speelgoed nodig, dat hem van tijd tot tijd door zijn mens ter beschikking wordt gesteld voor een spelletje.

Onze suède Dummy is perfect als dergelijk speelgoed.

Vooral honden die graag apporteren zullen plezier hebben met deze Dummy. Het is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin - natuurlijke kleuren, waarbij de hond het speelgoed al snuffelend moet zoeken. Dankzij het jute handvat kan de suède Dummy probleemloos worden gegooid, zodat je hond het kan zoeken.

Dit handvat is niet alleen geschikt voor het gooien. Dankzij het handvat kun je jouw viervoeter uitnodigen voor een spelletje slepen. Dankzij het zeer robuuste en hoogwaardige genaaide materiaal kun je echt stoom afblazen.
Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN