Knuffelwuff kunstleer hondenbed Sidney XXL 120 x 85cm zwart
Kleur
Maat
99,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Een leuk interieur vereist een even elegant hondenbed? Geen probleem met het hondenbed Sidney. Het ziet er in elke ruimte prachtig uit.

Het ligkussen biedt met zijn 16 cm veel knuffelplezier en beschermt tegen koude vloeren. De hoge wanden bieden bescherming tegen tocht en maken het hoogwaardige hondenbed uit kunstleer nog uitnodigender voor je hond.

Het oppervlak uit kunstleer is stevig, gemakkelijk in het onderhoud en is ook bestendig tegen grote of kleine smeerpoe... smeerhonden. Eet je hond zijn bot graag in bed? Geen probleem, je kunt het daarna gewoon afvegen.

Het hondenbed Sidney biedt in drie verschillende groottes veel plaats voor middelgrote en grote rassen die zich kunnen verheugen op een mooi en uiterst elegant hondenbed.

De vulling uit schuimstofvlekken is geluidsloos, antiallergisch en vormstabiel. De overtrekken zijn verwijderbaar en kunnen dus ook als ze heel vuil zijn, gemakkelijk gereinigd worden. De bodem is slipvast en daarom ook geschikt voor veeleer onstuimige honden. Het ideale hondenbed dus!

Het ziet er niet alleen exclusief en hoogwaardig uit, het is dat ook! Doe jezelf en je hond een plezier met het elegante en praktische hondenbed Sidney.
Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN