Knuffelwuff kunstleer hondenbed Jerry XXL 120 x 85 bruin
Kleur
Maat
69,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Krappe voorraad

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Produktdetails anzeigen
Is je vierpotige vriend een temperamentvolle wildebras die bij eender welk weer over velden en weides raast en voor geen enkele beek of plas terugdeinst? Dan is ons waterafstotend hondenbed Jerry uit kunstleer de juiste keuze om jouw hond een bestendige, stevig vervaardigde en tegelijkertijd comfortabele ligplaats te bieden.

De overtrek uit vuil- en waterafstotend, maar toch knuffelig zacht kunstleer laat zich snel en gemakkelijk reinigen en kan door de ingenaaide ritssluiting gemakkelijk verwijderd worden. Indien nodig, kan hij zelfs door een apart verkrijgbare reserveovertrek in verschillende kleuren vervangen worden.

Als ligvlak wordt hier een ca. 2 cm dikke schuimstofplaat gebruikt en de zijranden zijn met schuimstofvlokken gevuld. Jouw hond kan zich comfortabel nestelen in dit bed en zal er dol op zijn.

Het bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik probleemloos zijn oorspronkelijke vorm terug. Je hebt je zeker ook al geërgerd aan hondenbedden die niet blijven liggen waar ze moeten? Dit probleem heeft ons waterafstotend hondenbed Jerry door de slipvaste bodem niet. Bovendien biedt de gebruikte isolatiestof een goede bescherming tegen vloerkoude. Door de stevigheid van het bed kan het gemakkelijk getransporteerd worden en kan jouw hond het zich op bijna elke plek op zijn gewoonlijke rustplek gemakkelijk maken.

Voor dit in Duitsland ontwikkelde en in de EU vervaardigde hondenbed worden zoals bij alle andere producten van het merk Knuffelwuff alleen hoogwaardige materialen gebruikt.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN