Knuffelwuff hondenbed Milan, uit laser-gestikt kunstleer
Kleur
Maat
vanaf 88,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Bijna elke hondeneigenaar kent het. Als er een hond in huis woont, vindt men hondenhaar op de meest onmogelijke plekken. De trouwe vriend laat vuile pootafdrukken achter op de net gedweilde vloer en de ruiten worden onmiddellijk na het lappen op vergeten plekjes gecontroleerd met de koude, vochtige snoet. Zo zijn onze trouwe viervoeters nu eenmaal.

Het in Duitsland ontwikkelde en in de EU vervaardigde uit leder gestikte hondenbed Milan bekommert zich wel niet om het vuil dat je hond er mee inneemt, maar past zich dankzij de verschillende kleuren uitstekend aan het interieur van je huis aan en past bij bijna elke inrichtingsstijl.

Het model Milan beschikt over een verwijderbaar kussen (15 cm) en biedt zo bescherming tegen koude vloeren en tocht. Aangezien vele honden hun kop graag ergens op leggen, is dit bed met zijn 25 cm hoge zijwanden een uitstekende keuze. De bodem van dit hondenbed bestaat uit een slipvaste isolatiestof en is daarmee opgewassen tegen onbehouwen honden, zonder voortdurend te verschuiven.

Als je hond zich na een lange wandeling in de regen in zijn nieuwe hondenbed nestelt, geen paniek! Het hondenbed Milan is uiterst stevig. De overtrek is dankzij de ingenaaide ritssluiting verwijderbaar en het leer is vuil- en waterafstotend. Zo kan het gemakkelijk gereinigd worden. Het is echter toch aangenaam zacht en comfortabel voor de hand, omdat zelfs de zijranden evenals het binnenkussen uit schuimstofvlokken bestaan. Nog een voordeel van dit Knuffelwuff-hondenbed is de stabiele vorm. Het krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN