Knuffelwuff draagbare reismat Linea Travel
Maat
vanaf 44,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
De draagbare reismat Linea Travel is een ideale alledaagse begeleider. Het blijft daarbij gelijk of je met de hond op reis bent of de dag doorbrengt op kantoor of in de tuin. Dankzij deze reismat ligt je viervoeter steeds zacht en knus. Ook de transportbox in de auto wordt door de Linea Travel-mat een gezellig hol. Deze comfortabele reismat laat zich gemakkelijk transporteren door hem op te rollen en met de lussen te sluiten.

Natuurlijk kunnen honden ook op de vloer liggen, maar toch biedt deze draagbare reismat een knus alternatief voor de koude vloer. Vooral pups, oude en zieke honden zijn bijzonder gevoelig. De reismat beschermt je viervoeter tegen koude en is over het algemeen heel robuust.

Zoals alle Knuffelwuff-producten werd ook deze ligplek in Duitsland ontwikkeld en in de EU vervaardigd door middel van hoogwaardige materialen. Het bovenste materiaal uit aangenaam zachte pluche nodigt uit tot heerlijk knuffelen en biedt je hond dankzij vertrouwde geuren ook ver van zijn gewoonlijke omgeving een veilig toevluchtsoord. Dankzij de slipvaste onderkant van de Linea Travel-reismat loopt je harige sloeber geen gevaar om zich door het eventuele verschuiven van de mat te kwetsen.

Een reismat die op verschillende plekken gebruikt wordt, wordt natuurlijk ook wel eens vuil. Aangezien de reismat Linea Travel gewassen kan worden op dertig graden, heeft vuil geen kans.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN