Knuffelwuff Orthopedisch hondenbed Chesapeake van laser-gewatteerd kunstleer
Kleur
Maat
vanaf 119,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Er zijn geen grenzen aan het aanbod van verschillende hondenbedden. Van rond tot vierkant, van een pluizig zacht tot een imitatielederen oppervlak. Er is een visueel perfect hondenbed voor elk mens-hond-team.

Het uiterlijk van de nieuwe slaapplaats is voor jouw hond weinig interessant, voor hem is echter het comfort van belang. Veel honden hebben last van gewrichtsaandoeningen, dus het zou een bijzonder aandachtspunt moeten zijn om ze zo veel mogelijk te sparen.

Een orthopedisch hondenbed is de juiste keuze voor honden die al ziek zijn, maar ook ter voorkoming van gewrichtsziekten.
               
Het orthopedische hondenbed heeft een traagschuimmatras, dat ervoor zorgt dat de gewrichten van jouw viervoetige vriend worden beschermd, door zich perfect aan te passen aan zijn lichaam, waardoor de druk op de wervelkolom wordt verminderd. In tegenstelling tot conventionele matrassen, past dit matras zich elke dag aan het gewicht en de contouren van je viervoeter aan.

Het rustieke, edele kleurenschema en het gevoerde interieur van deze slaapplek, belichaamt het land van de onbegrensde mogelijkheden. Je vindt dit ontwerp exclusief bij Knuffelwuff, want het is gepatenteerd! Het imitatielederen oppervlak helpt je vuil gemakkelijk te verwijderen met een vochtige doek. Je kunt er dus zeker van zijn dat zowel jij als je hond lang van het Chesapeak hondenbed zullen genieten.

Je viervoeter zal dol zijn op zijn nestje, want het hondenbed biedt zekerheid door de hoge zijranden. Zelfs vervelende, koude tocht kan effectief worden voorkomen.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN