Knuffelwuff Hondenreddingsvest Storm met handvat en reflectoren
Maat
vanaf 20,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
  • Maat S: Buikomvang 45-55 cm, halsomvang 45-60 cm, ruglengte 29 cm
  • Maat M: Buikomvang 65-80 cm, halsomvang 65-85 cm, ruglengte 40 cm
  • Maat L: Buikomvang 77-94 cm, halsomvang 75-96 cm, ruglengte 48 cm
  • Maat XL: Buikomvang 85-105 cm, halsomvang 88-113 cm, ruglengte 57 cm

Jij en je hond zijn absolute waterratten en doen samen spannende dingen zoals varen, surfen, kanoën en vissen?

Net als bij ons mensen heeft veiligheid altijd de hoogste prioriteit voor onze honden. Om ervoor te zorgen dat er niets met je lieveling gebeurt op de spannende uitstapjes, hebben we het premium hondenzwemvest Storm ontwikkeld.

Dankzij de strategisch geplaatste drijfcellen zorgt het zwemvest Storm voor een natuurlijke zwemhouding van je viervoeter. Het sterke, optimaal geplaatste en nauwsluitende handgreep helpt je om je hond uit het water te helpen als deze hulp nodig heeft. Omdat de handgreep erg strak zit, wordt het gevaar geminimaliseerd dat je viervoeter vast komt te zitten op obstakels in het water.

Veiligheidssluitingen voor bediening met één hand en een veilige neksluiting die individueel aan je hond kan worden aangepast, zorgen ervoor dat je lieveling een bijzonder hoog draagcomfort ervaart en dat je het zwemvest veilig kunt hanteren tijdens je gewone activiteiten.

Waar je vooral op moet letten bij het kopen van een zwemvest is dat het niet de staartaanzet bedekt, omdat honden met hun staart in het water sturen. Om achter de juiste maat voor je hond te komen, meet je zijn buik- en nekomvang en zijn ruglengte. Op basis van de hier aangegeven maten kan je een zwemvest bestellen dat geschikt is voor je viervoeter.

Gezamenlijke activiteiten versterken de band tussen mens en hond en met het hondenzwemvest Storm ga je altijd veilig op weg!

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN