Knuffelwuff Hondenjas functioneel textiel reflecterend neon
Kleur
Maat
vanaf 12,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Het buiten bewegen stimuleert de band tussen mens en hond, de gezondheid en de balans van je viervoeter. Iedere hondenbezitter weet dat deze beweging niet altijd plaatsvindt onder een heldere blauwe hemel en aangename temperaturen. Net zoals er voor ons mensen een breed scala aan mogelijkheden is om ons te kleden naar de weersomstandigheden, kan je ook je hond beschermen tegen de gevolgen van nattigheid en kou.

Dankzij onze hondenjas doorstaat je lieveling elk weer zonder problemen. De stof van onze hondenjas is door het hoogontwikkelde membraan ademend en biedt het beste draagcomfort voor je viervoeter.

Bovendien is de hondenvacht waterafstotend, zodat je viervoeter goed beschermd is tegen nattigheid en zowel warm als droog aankomt.

Dankzij de reflecterende randen zijn jullie ook in het donker goed zichtbaar en zodoende veilig onderweg! Maar niet alleen in het donker zijn jullie goed zichtbaar met deze hondenjas: Door het neongele oppervlak onderscheid je je sterk van de omgeving en word je zo al van veraf opgemerkt!

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN