Knuffelwuff Hondenbed Lotte van velours met fijn handgeweven karakter
Kleur
Maat
vanaf 76,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Ben je op zoek naar een nieuwe rustplek voor je beste vriend met vier poten, maar verlies je bij de massa leuke aanbiedingen het overzicht? Geen probleem, wij helpen je bij je beslissing.

Een goed hondenbed moet eerst en vooral comfortabel zijn, zodat je hond er zich ook goed in kan voelen. Bovendien is het belangrijk dat je trouwe viervoeter beschermd wordt tegen tocht en koude vloeren. Maar het nieuwe hondenbed moet vooral ook optisch iets voorstellen. Tenslotte moet het zich perfect aanpassen bij je interieurstijl in plaats van een doorn in het oog te zijn.

Het hondenbed Lotte voldoet aan al deze eigenschappen en overtuigt daarbij ook nog met een absoluut eerlijke prijs! Het bovenste materiaal uit fluweel ziet er niet alleen bijzonder kwalitatief uit, het is bovendien ook heel stevig, maar tegelijkertijd ook heel knus. Als de kleur na de aanschaf van een nieuw tapijt niet meer past, kun je voor het hondenbed Lotte uit een assortiment reserveovertrekken de passende kleur uitkiezen en word je dus geenszins gedwongen je hond zijn lievelingsplekje weg te nemen. De slipvaste isolatiestof aan de onderkant van het hondenbed Lotte beschermt je viervoeter tegen koude vloeren en de aangenaam zachte zijranden zorgen ervoor dat er ook geen tocht bij je hond komt! De vulling uit schuimstofvlokken is niet alleen zacht en comfortabel, maar is ook geluidsloos, zodat het absoluut niet zal storen, als je hond wat meer tijd nodig heeft om de geschikte ligpositie te vinden. Aangezien het hondenbed Lotte uiterst stabiel van vorm is, vindt het na gebruik steeds weer zijn oorspronkelijke positie terug, wat onder andere ook een optisch voordeel is.

Zijn jullie na een lange wandeling in de regen weer thuis en legt jouw hond zich vuil in zijn geliefde hondenbed? Niet gevreesd: dankzij de ingenaaide ritssluiting kun je de overtrek van het hondenbed Lotte heel gemakkelijk verwijderen en wassen in de wasmachine op dertig graden.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN