Knuffelwuff Hondenbed Dreamline van velours
Kleur
Maat
vanaf 76,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Je vraagt je af waarom we dit hondenbed de naam Dreamline gegeven hebben? Heel eenvoudig: met dit comfortabele hondenbed gun je je lieveling pure luxe. Mooie dromen gegarandeerd!

Bij de ontwikkeling van dit hondenbed hebben we bijzonder belang gehecht aan het comfort van het bed. De zachte stoffering van het ligvlak en de hoge zijrand zorgen voor een gevoel van bescherming en geborgenheid. Bovendien beschermen de met schuimstofvlokken gevulde zijkanten je viervoeter tegen tocht. De binnenkussens zijn ook gevuld met schuimstofvlokken en bieden zo niet alleen een optimale knuffelervaring, maar beschermen je hond ook tegen de koude vloer. Natuurlijk zijn alle vullingen antiallergisch.

Het bovenste materiaal bestaat uit stevig en hoogwaardig fluweel, een textielsoort die bekend staat om zijn zachtheid. Het hondenbed Dreamline is niet alleen knus en zacht, het biedt door zijn stevigheid ook een langdurige prestatie. De bodem bestaat uit slipvaste isolatiestof die ervoor zorgt dat het bed stevig staat op elke vloer. Het is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug. En als het bed vuil wordt, kan de verwijderbare overtrek gemakkelijk in de wasmachine gewassen worden op dertig graden.

Waarom dus nog nadenken? Kies gewoon je lievelingskleur. Je hond zal er dol op zijn, net als jij!

Dit product werd volgende de Duitse kwaliteitsnormen ontwikkeld en vervaardigd in de EU.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN